Älskade son
När jag sitter här ensam i köket, barnet är med pappa Patrik och titta hockey hos hans kompis Sebastian m familj, så hinner jag göra rätt så mycket utan att ha ett litet barn runt benen som kräver min uppmärksamhet hela tiden. 

Men varje minut och sekund har jag saknat honom, han är min lilla gludklimp här i världen som jag saknar så sjukt mycket så imorgon när han hänger i benet så ska jag bara krama om honom och tala om hur mycket jag älskar honom. Min fina Edvin. Han älskar att vara med pappa det är pappa som gäller JÄMT just nu Mamma är inte mycket värd förutom tuttarna!

Denna blogg blir det inte mycket inlägg i just nu, men ska verkligen ta tag i bloggen igen då jag saknar att se vad som händer i mitt liv, och ni vill också se så klart! Nyfikna som ni är.
Jag har laddat upp med ny data, ny kamera, och ny design till bloggen, så ska bara ta tag i det så ska ni få minst ett inlägg om dagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du har sånna fina människor runt omkring dig som verkligen bryr sig om dig. Du blir alltid så glad när du ser dina kusiner, mostrar, fastrar, mor & far föräldrarna och även mor & fars vänner m familjer. 

Glöm aldrig bort att vi älskar dig fina älskade unge. Du är verkligen min värld. 
Du är så välkommen till jorden. Du är bäst. Mamma & pappas lilla Edvin.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress