När kärleken är som bäst.

Patrik är min man, min livskamrat. Han ställer upp som bara den på mig nu!
Han har nog blivigt nykär igen ♥ Vi skulle inte vara oss om vi inte hade varandra
Jag älskar honom.

Umeå

I helgen åker jag och min stora kärlek till Umeå och hälsar på han släkt, och som jag skrev tidigare ska jag köra dit kommer aldrig att hitta eller kunna sitta still så länge men tur putte är taxi chaffis :)

Jag längtar på min mini semester.Vi ska åka upp på fredag så att vi kan stanna och se lite utav naturen och så ska vi ha fika med oss så vi kan sätta oss i solen någonstans där det står till ro för oss :) MYSIGT VA?

Jobbet just nu.....

Hej kära läsare, vad många ni är :) Jag gillar det. Eller beror på vem det är men har inga fiender det var inte det jag mena jag mena lixom ifall chefen eller någon som styr och ställer landet t y p.

Just nu
sitter jag på mitt sommarjobbsätrahemmet och jobbar kväll började 15.00 till 21.15.
Och vad det stormar vibbrationer i luften här idag.
Mitt huvud värker och min rygg börjar paja och jag har svart nagellack som jag har pillat bort på vissa naglar. Men den här kvällen är snart slut.

När man jobbar med en massa olika personer hela tiden så lär man sig jobba helt olika. Personalen här jobbar så extremt olika så att jag nästan har lust att dra till med ett mening i det hela men det kan man inte göra när man är vikarie. Jag själv kör mitt egna tempo, inge stress i sänga eller stress med städningen. Jag hinner!
Jag behöver inte få alla i säng bara för att rutinerna är så.
PUNKT SLUT.

ÅH, en massa strunt skrivet, det är inge intressant bara att jag är så less på min rygg.


MEN NI... Snart är det slut på jobbet i sommar då får jag äntligen börja säga JA/NEJ till jobb igen, och bestämma helt o hållet, då börjar jag med nätter igen =))))
Har bara nån vecka kvar på jobbet.. Eller kanske tre veckor föresten haha!